2020-07-16 03:53:49 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mobilaut/public_html/framework/classes/database.php(1) : eval()'d code on line 2 Mobil Autóüveg

Szolgáltatásaink

-Autóüveg forgalmazás
-Szélvédőjavítás
-Mobil szélvédő csere
-Mobil szélvédőjavítás
-Rendszám-Alvázszám Gravirozás

Szélvédő cseréjének menete

- Előkészítjük a szükséges eszközöket.

- Eltávolítjuk az ablaktörlőket, minden díszlécet és vízlécet amelyek akadályozzák a szélvédőhöz való hozzáférést.

- Sérült üveg eltávolításához általában speciális üvegkivágó drótot vagy üveg kivágó kést használunk. Üvegfogó segítségével eltávolítjuk a régi szélvédőt.

- Karosszérián maradt ragasztó maradékot 1-2 mm vastagságig visszavágjuk, hogy az új szélvédő ragasztónak egyenletes tiszta ragasztási felületet biztosítva.

- A beépítendő szélvédőre ráhelyezzük a gumikeretet (Kivételek a gyárilag rásütött gumikeretes szélvédők.) és behelyezzük a karosszériába. A szélvédő helyes pozícióját maszkoló szalaggal jelöljük.

- A karosszéria keretet és az üveget SIKA tisztítószerrel megtisztítjuk majd SIKA aktivátorba beitatott tiszta foszlásmentes ruhával vékonyan egyszer áttöröljük.

- A ragasztóanyag felhordása körbe az üvegre vagy a karosszériára (Autógyártó előírása szerinti vastagságban).

- Szélvédő behelyezése szívókorongos üvegfogóval középre a karosszériába. A megfelelő érintkezés biztosítása érdekében.

- Enyhe nyomást végzünk az üvegszélekre körben. Ezután az üveg kívülről történő ragasztószalaggal való rögzítése történik. Ezek a száradás alatt a karosszérián maradnak.

- A burkolatok és díszlécek visszaszerelése. A száradási idő a ragasztás és a hőmérséklet függvénye. Körülbelül 1-6 óra.